top of page
Organisation sur un ordinateur

Productiecontrolesysteem met CID Electronic in Luik, Namen, Brussel, Waals-Brabant, Luxemburg & overal in België : digitalisering centraal in de productie

Slimme software om uw productie te volgen

Met de MAXIJOB-software automatiseert u uw productie. Het is gemakkelijk te gebruiken en gebruiksvriendelijk. Het is ontworpen om een ​​groot aantal mensen en taken aan te kunnen. MAXIJOB print ook etiketten en streepjescodes. U versnelt operaties door fouten te vermijden. U kunt ook de tijd bijhouden die aan een project is besteed en de winstgevendheid ervan analyseren. Operations, productie, kwaliteit en onderhoud: alle afdelingen profiteren van intelligente software voor productiecontrole en uiteindelijk komt uw hele bedrijf als winnaar uit de bus.

Logo Maxijob

Van productieplanning tot uiteindelijke oplevering met één software

Productieplanning, productie, inkoop en levering: de levensketen van uw producten is lang. Met onze MAXIJOB-software kunt u uw fabriek beheren en al uw processen consolideren in één enkele tool. Vereenvoudiging van ordervoorbereidingsopdrachten, realtime zicht op voorraden, de productielijn, betere prestaties, verhoogde klanttevredenheid: onze productiecontrolesoftware is een meerwaarde voor uw bedrijf. Het helpt u het werk van uw medewerkers en productieorders te beheren. MAXIJOB is geschikt voor zowel industriële als commerciële bedrijven. Sluit onze software aan op uw productieketen en werk efficiënter.

Productiecontrolesystemen: vele voordelen

Een productiecontrolesysteem verhoogt uw productiviteit en winstgevendheid. Het zorgt voor een soepel verloop van de productie en kan zelfs de kwaliteit van uw producten verbeteren. U beperkt de kosten die verband houden met menselijke fouten en u vermenigvuldigt het aantal taken dat in één keer wordt uitgevoerd.

Een geautomatiseerd systeem is bovendien veel sneller. U wint aan efficiëntie en productiviteit. Automobielindustrie, medisch analyselaboratorium, voedselproducent en farmaceutische industrie: als u een productielijn heeft, kan een automatisch controlesysteem u alleen maar helpen.

Ontdek alle functies van MAXIJOB en verbeter uw productieprocessen.

bottom of page