top of page
Organisation sur un ordinateur

Tijdregistratielezers, biometrische badgelezers en prikklokken, vingerafdruklezers: snelle codering van personeelsdiensten met CID Electronic in Luik, Namen, Brussel, Waals-Brabant, Luxemburg & overal in België

Badgelezers die het leven van uw bedrijf en uw werknemers vergemakkelijken

Door een badgelezer of prikklok te installeren, volgt u de werktijd van uw medewerkers beter op. Van de eenvoudige aanwezigheidslezer tot de geavanceerde badgelezer; CID Electronic rust uw bedrijf uit. De badgemachines en prikklokken die wij aanbieden, berekenen automatisch de diensturen en helpen u bij het beheren van de redenen voor afwezigheid zoals vakantie, ziekteverlof of feestdagen. We werken alleen met gerenommeerde merken zoals SEIKO Precision of ACCESS TMC.

Pointeuse Badgeuse Liège

Verbonden en intuïtieve badgelezers en prikklokken

Onze badgelezers en prikklokken integreren verschillende technologieën om zo goed mogelijk aan uw behoeften te voldoen. Of het nu gaat om de technologieën van Legic, Mifare, RFID of HID, neem contact met ons op voor persoonlijk advies op maat. Het is een echt communicatiemiddel dat gemakkelijk te hanteren, ergonomisch en 100% aanpasbaar is. Via onze MAXIMA-interface laat u rechtstreeks op de aanwezigheidslezers berichten aan uw medewerkers achter.

Naast het beheer van aanwezigheidstijd en productie bieden prikklokken de mogelijkheid toegang te controleren. Uiteraard voldoen deze innovatieve badgelezers aan de veiligheidsregels en beschermen ze de gegevens van uw medewerkers conform de AVG-richtlijnen.

Pointeuse biométrique Liège

Badgelezers die uw bedrijf naar een hoger niveau tillen

Met vingerafdrukherkenning brengt u biometrie tot de kern van uw bedrijf. Geen problemen meer met verloren, vergeten of gestolen badges of fraude (badge-uitwisseling). Uw medewerkers identificeren zich op elk moment in enkele seconden. Dankzij biometrie codeert u snel en eenvoudig de diensten van uw personeel. Werknemers of arbeiders, de terminals zijn geschikt voor alle soorten bedrijven.

Vraag een demo aan bij u op de werkvloer.

bottom of page