top of page
Organisation sur un ordinateur

Onze diensten en benodigdheden voor uw prikklok en tijdstempel bij CID Electronic

Onze gepersonaliseerde diensten

Installatie door ons.

Training op locatie voor gebruikers van onze software. Pakket aangepast aan elke klant. Training stelt de gebruikers in staat het systeem perfect te beheren.

Onze dienst na verkoop

Snelle en kwalitatieve dienst na verkoop.

Problemen oplossen op locatie of in onze werkplaats van Seiko Precision prikklokken en Axess TMC aanwezigheidslezers.

Probleemoplossing op afstand (Helpdesk).

Mogelijkheid van een omnium voor de installatie waarmee u het hele jaar door gratis profiteert van al onze diensten.

Nabijheidstags, magnetische tags en tijdkaarten

Door aan elk van uw medewerkers en bezoekers een professionele badge toe te kennen, behoudt u een overzicht van de aanwezigen op uw bedrijfssite. Dit vereenvoudigt het beheer van uw personeel en beveiligt uw gebouwen. Dankzij de badge vullen uw medewerkers hun aanwezigheidstijd in. Ze hebben ook toegang tot specifieke gebieden volgens vooraf bepaalde tijden. Badges zijn een echte troef als uw zaak bezoekers ontvangt. Ze houden toezicht op hun bewegingen en versterken de beveiliging.

Vandaag biedt CID Electronic u verschillende soorten badges aan. Van de badge van het type ‘creditcard’ tot de sleutelhangerbadge of key-tag, u heeft de keuze. Trakteer uzelf op reclame, alle formaten kunnen worden aangepast met uw bedrijfslogo of uw grafische charter.

Badge collier et Key-Tag
Cartes Type 28

Fournitures pour pointeuses et horodateurs

Heeft u binnen uw bedrijf of uw magazijn gekozen voor prikklokken? Overweeg dan om muurkastjes te plaatsen waar uw medewerkers hun pas of badge in kunnen deponeren. Tijdstempelkaarten nodig? Bestel ze bij CID Electronic, waaronder type 28 prikkaart of barcode prikkaart met inktlint (rood of zwart). U vindt bij ons alles wat u nodig heeft om uw bedrijf te beheren met behulp van deze prikklokken.

Problemen met klokken oplossen

Een klok is goed, maar een werkende klok is beter! Moet u de aanwezigheid van uw teams in realtime volgen en loopt uw ​​klok vast? Neem contact met ons op voor snelle probleemoplossing! Overbelast uw HR-afdeling niet en schakel een technieker van CID Electronic in. Wij zijn beschikbaar voor alle reparaties van SEIKO PRECISION prikklokken.

Hulp nodig, accessoires bestellen of praten met onze dienst na verkoop? Neem contact met ons op.

bottom of page