top of page
Horodateur Liège

Tijdstempels & klokken: tijdbeheer met CID Electronic in Luik, Namen, Brussel, Waals-Brabant, Luxemburg & overal in België

clockeuse Liège

Vermeld de datum en tijd op uw documenten

Of u nu een garage beheert, een hotel, een wasserette, een kinderdagverblijf, u moet uw tijd beheersen en overzicht hebben over het beheer ervan. U moet een transactie timen, een ticket dateren of de exacte tijd bijhouden waarop uw werknemers aan een taak beginnen. Onze tijdstempels, datumstempels en klokken zijn voor u gemaakt.

SEIKO PRECISION tijdstempels zijn veelzijdig en bieden u veel flexibiliteit om uw documenten te markeren met tijd en datum. Op de TP 6, TP 10 en TP 50 tijdstempel zijn de instellingen eenvoudig. U kunt kiezen uit achttien voorgedefinieerde afdrukformaten, maar voegt naar wens ook aangepaste tekst toe. Deze innovatieve en efficiënte machine wordt gebruikt om:

kosten te berekenen,

 een aanwezigheidsverklaring op te stellen, 

 leveringen te volgen,

vertrek of aankomst te controleren,

documenten uit te geven.

Beveilig al uw documenten

Dankzij een tijdstempel of een klokautomaat stelt u al uw documenten veilig met verschillende soorten markeringen. Dankzij het eenvoudige en intuïtieve gebruik is de installatie des te gemakkelijker. Dit is de snelste manier om de datum en tijd op al uw papieren te stempelen en een ideale methode om het begin en einde van de activiteiten van uw werknemers te kennen.

Volg uw activiteiten

Tijdstempels zijn handig in laboratoria, garages of hotels. Moet u de verwerkingstijden van monsters in het laboratorium volgen of de vertrekken en aankomsten van uw klanten in het hotel volgen? Investeer in deze premium tool. Een tijdstempel is betrouwbaar en robuust. Het is in staat om een ​​grote hoeveelheid gegevens te verwerken en vergemakkelijkt uw dagelijkse activiteiten.

Vereenvoudig het beheer van uw documenten dankzij een tijdstempel of prikklok.

bottom of page