top of page
Organisation sur un ordinateur

Patrouillecontrolesystemen en toegangskaarten voor alle sectoren met CID Electronic in Luik, Namen, Brussel, Waals-Brabant, Luxemburg & overal in België

Carte d'accès Liège

Waarom een ​​elektronisch toegangscontrolesysteem gebruiken?

Met een toegangscontrolesysteem krijgt u weer grip op het reilen en zeilen binnen uw bedrijf. Hoewel veel organisaties nog steeds sleutels gebruiken om de fysieke toegang tot hun gebouwen te garanderen, is dit niet de meest efficiënte oplossing. Uw medewerkers kunnen hun sleutels kwijtraken, waardoor het slot soms compleet vervangen moet worden. De sleutels laten geen sporen na in een register. Onmogelijk om te weten wie waar en wanneer is binnengekomen. En tot slot vragen de sleutels om meer logistiek, vooral als een van uw medewerkers een groot aantal toegangen moet beheren. U kunt naar believen toegang verlenen, wijzigen en verwijderen, zonder sleutels van gebruikers te dupliceren, uit te wisselen of te herstellen.

Wat zijn de voordelen van het elektronische toegangssysteem?

Met een elektronisch toegangscontrolesysteem verhoogt u de beveiliging van uw gebouwen. U bepaalt wie, waar en wanneer toegang heeft. In uw bedrijf circuleren uw onderaannemers niet op dezelfde manier als uw werknemers. Mogelijk moet u de toegang tot bepaalde delen van uw ziekenhuis afsluiten of de doorgang tijdens bepaalde uren blokkeren. Door u te bevrijden van het beheer van sleutelhangers vereenvoudigt en optimaliseert u uw logistiek beheer. Dit alles is mogelijk met een elektronisch toegangscontrolesysteem.

Waarom de Passport-software installeren?

Bij CID Electronic hebben we onze eigen toegangscontrolesoftware ontwikkeld: PASSPORT. Hiermee beveiligt u met maximaal gemak de toegang tot uw gebouwen. U zorgt voor de veiligheid van uw personeel, uw bedrijf en uw terrein. Configureer toegangsrechten en pas deze volledig aan uw behoeften aan. Voorkom diefstal, inbraak en beheer de mensenstroom met betrouwbare en intuïtieve software.

Ontdek toegangscontrole volgens CID Electronic.

bottom of page