top of page
Organisation sur un ordinateur

Tijdregistratie en toegangscontrole: haal het beste uit uw teams en uw bedrijf met CID Electronic in de provincies Luik, Namen, Brussel, Waals-Brabant, Luxemburg en overal in België

CID Electronic biedt toestellen en software aan voor tijdregistratie, productie, toegangscontrole en prikklokken voor bedrijven in België. Al 40 jaar ondersteunen we kmo's, gemeentebesturen, rusthuizen, OCMW's, onderwijsinstellingen, ambassades en industriële bedrijven bij het creëren van veiligere werkplekken die voldoening bieden.

Aanwezigheidsbeheer

Wilt u het beheer van verlof en ziekteverzuim vereenvoudigen voor uw personeel? Wilt u een beter zicht hebben op de planningen en taken die uw teams uitvoeren? Met aanwezigheidslezers, badgelezers en prikklokken biedt CID Electronic u tal van betrouwbare oplossingen aan een competitieve prijs.

Onze modulaire MAXIMA-software past zich aan de behoeften van uw bedrijf aan en evolueert mee. Het betrekt werknemers bij hun beheer van de werktijd. Elimineer onnodige Excel-bestanden in uw HR-teams en verlicht de mentale belasting van uw managers. Onze trackingoplossingen zijn gebruiksvriendelijk, menselijk en efficiënt.

Toegangscontrole

Het beveiligen van de toegang tot uw bedrijfsgebouwen kan niet worden geïmproviseerd. Een badge- of key-tag-systeem, al dan niet gekoppeld aan krachtige software, stelt u in staat uw gebouwen te beschermen en de veiligheid van uw personeel te garanderen. Kies voor een integrale oplossing door toegangscontrolesoftware zoals PASSPORT toe te voegen en beheer al uw toegangen vanuit één enkele interface. Definieer toegangsrechten voor uw personeel of bezoekers, identificeer in realtime het aantal mensen op uw site en ontvang een waarschuwing in geval van een inbraak.

Productiecontrole

In een steeds competitiever wordende wereld is er nog nooit zoveel over winstgevendheid gesproken. Controleer en verbeter uw productie met onze geavanceerde productiebeheersystemen. Verhoogde efficiëntie, betere traceerbaarheid van processen, optimaal zicht op de werktijd van het team, beheer van productieorders en gedetailleerde rapporten; u hebt nog nooit zoveel inzicht in uw bedrijf gehad, van productie tot uiteindelijke levering. Beheers uw kosten en breng uw bedrijf naar ongekende hoogten met CID Electronic.

Vraag een demo aan.

bottom of page