top of page
Organisation sur un ordinateur

Verzamel alle informatie over uw bedrijf in één klik met software van CID Electronic

Bij CID Electronic hebben we onze eigen beheersoftware ontwikkeld die compatibel is met onze aanwezigheidslezers om u een volledige service te bieden. Al onze hard- en softwareoplossingen voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Gegevens worden veilig en vertrouwd opgeslagen. Wij bieden u complete oplossingen met inbedrijfstelling, installatie, instellingen en training.

De software is ontwikkeld op basis van feedback/verzoeken van klanten om zo goed mogelijk aan hun behoeften te voldoen.

MAXIMA: aanwezigheidsregistratiesoftware

De MAXIMA-software integreert een roosterplanner en beheert redenen voor afwezigheid. Het helpt u uw personeelsbehoeften te optimaliseren. Dankzij deze betrouwbare software heeft u geen dataverlies. MAXIMA laat toevoegingen, verwijderingen en wijzigingen toe van boekingen, roosters, redenen voor afwezigheid, werknemers en afdelingen. Het genereert verschillende gedetailleerde rapporten die kunnen worden bekeken, geëxporteerd en afgedrukt. MAXIMA is compatibel met vele sociale secretariaten en zeer gebruiksvriendelijk.

Logo Maxima
MAXIMA
Logo Maxijob

MAXIJOB: software voor productietijdbeheer

MAXIJOB is gebruiksvriendelijke software dankzij de vele geautomatiseerde functies. Hiermee kunt u snel diensten berekenen en gedetailleerde facturering aan uw klanten mogelijk maken. Uw medewerkers registreren zelf hun begin- en eindtijden van taken. Gebruiksvriendelijkheid is de grote troef van dit computerprogramma. Het past zich aan uw beheerbehoeften aan. MAXIJOB is gericht op alle sectoren, waaronder industrieën, autoverhuurbedrijven, garages en laboratoria. Met deze software print u ook etiketten en barcodes.

MAXIJOB
Passport

PASSPORT: beheersoftware voor toegangscontrole

PASSPORT is een volledig faalveilig toegangscontrolesysteem. Het hoofddoel: administratieve, beheers- en controleprocedures met maximale zekerheid plannen. U beheert de toegang tot uw gebouwen, uw personeel en bezoekers in enkele muisklikken. Betrouwbaarheid, vertrouwelijkheid en bescherming zijn optimaal.

Logo Passport

Automatiseer uw processen met de software van CID Electronic.

bottom of page